/Youth Camp
Youth Camp 2018-04-02T10:15:53+00:00

Youth Camp

18 – 21 juni 2018 för barn födda 2003 – 2008

Vårt Youth Camp är ett fyra dagar långt läger mellan den 18-21 juni 2018. Dagar fulla av mycket innebandy, glädje, gemenskap och andra roliga aktiviteter. Varierande innebandyträningar, fysträningar, teori blandas med exempelvis team building, innebandydisco & lekar.

Träningen bedrivs av våra egna duktiga och erfarna ledare i kombination med våra egna SSL-spelare som till vardags tampas mot de bästa spelarna i världen!

På Youth Camp har vi två olika deltagarkategorier: Dagläger eller Övernattningsläger

Dagläger:

För de som väljer dagläger är man enbart med mellan kl 09:00 – 16:00 och det är under denna tiden som själva träningen utförs. Detta innebär att man ej är med på de roliga kvällsaktiviteterna som det kommer bjudas på. För de som väljer dagläger ingår det ett träningskit innehållande T-shirt, Shorts & Strumpor från Puma samt förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika varje dag. Under veckan kommer det bjudas på grymma träningstips och mängder av innebandy och andra roliga aktiviteter

Pris: 1995:-

Övernattningsläger:

Att åka iväg och vara på läger i en hel vecka är något man minns livet ut. Träffa nya kompisar, busa, leka och genomföra roliga aktiviteter är något som förhöjer upplevelsen något oerhört. I detta alternativ missar man inte något! I priset ingår förutom alla aktiviteter ett träningskit innehållande T-shirt, Shorts & Strumpor från Puma samt helpension (frukost, fika, lunch, fika, middag, kvällsfika). Övernattning sker på Stora Hammars skola som ligger precis intill Halörhallen. Liggunderlag/madrass och sängkläder tar man med sig själv. Under veckan kommer det bjudas på grymma träningstips och mängder av innebandy och andra roliga aktiviteter.

Pris: 2495:-

** Varje åldersgrupp är en egen träningsgrupp

Avbokningsregler:

Fram till den 15 april :  Helt kostnadsfri avbokning

Från 16 april tom 31 maj : Du kan avboka oavsett anledning mellan den 16
april och den 31 maj och du betalar då en boknings avgift på 995 kronor.
Detta gäller även anmälningar gjorda efter den 16 april.

Från 1 juni tom lägerstart : Avbokningar från 1 juni – lägerstart kan endast
göras mot uppvisande av läkarintyg, då betalar du en boknings avgift på 995
kronor.

Påbörjad lägervecka återbetalas inte vid sjukdom eller skada som uppkommer
under veckan.”

Anmäl Dagläger!
Anmäl Övernattning!