/Elite Camp
Elite Camp 2018-04-07T09:40:39+00:00

Elite Camp (FULLBOKAT)

25 – 29 juni för barn födda 2002 – 2005

Just nu är Elite Camp fullbokat men gå in och anmäl er till Youth Camp där ni även kan välja att bli reserv till Elite Camp!

Vårt Elite Camp är ett nytt inslag där vi verkligen ger otroligt fina förutsättningar för de som vill något med sin innebandy att utvecklas och få helt nya insikter och dimensioner i sitt spel. Vi har gjort klart med hela fyra oerhört välmeriterade SSL-tränare som under dessa dagar kommer att ansvara för träningsupplägg och de olika teman vi kommer att gå igenom – Träning av absolut högsta världsklass!

På Elite Camp kommer vi ha ett begränsat antal platser och vi tar emot totalt 40 utespelare och 6 målvakter (först till kvarn).

Förutom innebandyträning kommer vi även lägga vikt på teori i form av taktik, kost, fysträning och förhållningssätt till sin idrott så att man på egen hand kan ge sig själv de förutsättningar som krävs för att ta sig så långt man kan och vill.

Träningarna kommer att hållas av de fyra oerhört erfarna SSL-tränarna Niklas Nordén, Mikael Karlberg, Joon Berggren och vår egen Vidar Jonsson Wallin.

Niklas Nordén är sedan flera år tillbaka huvudtränare i Växjö Vipers som han föregående säsong tog hela vägen till SM-Final i Globen. Niklas är en erkänd talangutvecklare och har gett mängder av unga spelare chansen i Superligan som nu vuxit ut till landslagsspelare.

Mikael Karlberg har en gedigen erfarenhet från både landslag, SSL och från NIU-gymnasiet. Han har varit scoutingchef för det svenska landslaget, är just nu förbundskapten för det danska landslaget, har tidigare tränat både AIK och FC Helsingborg och är just nu en del av ledarstaben hos oss i Höllviken. Utöver detta arbetar han som ansvarig huvudtränare för innebandyklasserna på Malmö Idrottsakademi och Malmö Idrottsgymnasium.

Joon Berggren är just nu huvudtränare för Malmö FBC:s damlag som han tog till slutspel i SSL förra säsongen. Joon har även ett förflutet i Höllviken där han var en av tränarna som var med och tog upp laget till Svenska Superligan.

Vidar Jonsson Wallin är nu inne på sin femte säsong här i Höllviken och har en gedigen meritlista som SSL-tränare i FC Helsingborg, Pixbo Wallenstam och nu Höllvikens IBF. Utöver detta är han även talang- & utvecklingsansvarig på Skånes Innebandyförbund.

För målvakterna kommer det givetvis att finnas extra träning och extra resurser som ser till att ni får finslipa och utveckla tekniker och detaljer i ert spel. Detta kommer att ske genom våra egna mycket erfarna SSL-målvakter.

Utöver dessa fyra fantastiska tränarna så kommer även några av våra egna SSL-spelare vara på plats och assistera!

På Elite Camp har vi två olika deltagarkategorier: Dagläger eller Övernattningsläger

Dagläger:

För de som väljer dagläger är man enbart med mellan kl 09:00 – 16:00 och det är under denna tiden som själva träningen utförs. Detta innebär att man ej är med på de roliga kvällsaktiviteterna som det kommer bjudas på. För de som väljer dagläger ingår det:

  • Träningsoverall från Puma
  • Träningskit innehållande t-shirt, shorts & strumpor från Puma
  • Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika varje dag.

Under veckan kommer det bjudas på grymma träningstips och mängder av innebandy och andra roliga aktiviteter!

Pris: 2795:-

Övernattningsläger:

Att åka iväg och vara på läger i en hel vecka är något man minns livet ut. Träffa nya kompisar, busa, leka och genomföra roliga aktiviteter är något som förhöjer upplevelsen något oerhört. I detta alternativ missar man inte något! I priset ingår förutom alla aktiviteter:

  • Träningsoverall från Puma
  • Träningskit innehållande t-shirt, shorts & strumpor från Puma
  • Helpension (frukost, fika, lunch, fika, middag, kvällsfika).
  • Övernattning sker på Stora Hammars skola som ligger precis intill Halörhallen. Liggunderlag/madrass och sängkläder tar man med sig själv.

Under veckan kommer det bjudas på grymma träningstips och mängder av innebandy och andra roliga aktiviteter.

Pris: 3495:-

Avbokningsregler:

Fram till den 15 april :  Helt kostnadsfri avbokning

Från 16 april tom 31 maj : Du kan avboka oavsett anledning mellan den 16
april och den 31 maj och du betalar då en boknings avgift på 995 kronor.
Detta gäller även anmälningar gjorda efter den 16 april.

Från 1 juni tom lägerstart : Avbokningar från 1 juni – lägerstart kan endast
göras mot uppvisande av läkarintyg, då betalar du en boknings avgift på 995
kronor.

Påbörjad lägervecka återbetalas inte vid sjukdom eller skada som uppkommer
under veckan.”